Відгуки
Відгуки
Спасибо, Марина, за цветы!!!!! Таких кустов на продажу от Вас я не ожидала! Я в восторге от огромных размеров хост!!!!!! Спасибо отдельное за подарки!!!! Очень приятно, когда Вы думаете и заботитесь о своих клиентах!!!! Искренне спасибо!!!!!!!
Юлия 3 years ago
Я замовляю рослини не перший рік і переважно в таких відомих садових центрах, як "Тавія", " Флоріум","Флора практік","Грин Едем", "Проксіма" та інших. Та коли я отримала свое замовлення від Марини, (замовляла вперше хости та іриси), зрозуміла, що всі ці відомі інтернет магазини просто відпочивають і більше замовляти там я не хочу. Дорослі, здорові, розкішні хости та повністю підготовлені до посадки іриси. Дякую велике, я в захваті від такого ставлення до кліентів. Вже розповіла подругам про Ваш сайт. Буду замовляти ще. Успіхів Вам Марино і Лесю! З повагою Ольга Гончарова.
sasha196821 3 years ago
Дякую за замовлення! Карликові іриси в чудовому стані, з гарною кореневою системою. Окрема подяка за подарунки! Мені все дуже сподобалось. Буду рекомендувати ваш сайт своїм подругам!
Аліна Шинкарук 3 years ago
Марино, вітаю з Новорічними святами.Склала чергове замовлення. Дуже вдячна за попередні. Завдяки Вам наближаюсь до рівня маленького Ботанічного саду. Разом із замовленням надсилаю фото своїх квітів. Окремо дякую за поетичну сторінку. Недарма кажуть, що талановита людина - талановита в усьому! Успіхів Вам! З повагою, Тетяна.
Тетяна 5 years ago
Заказывала на "Планеті квітів" пионы и хосты впервые. Получила растения с хорошими корнями, тщательно упакованными и подписанными. Кроме заказанных растений, получила еще в подарок и другие растения. Конечно, очень приятно. Все уже высадила и полную красоту буду наблюдать уже весной, но хостами Guacamole и June еще сейчас, в сентябре, можно любоваться и любоваться, они просто великолепны! Большое спасибо, Марина, Вам за внимание и за то, что Вы дарите такую красоту людям! Уверенно рекомендую всем, кто заглянул в "Планету квітів", заказывайте, не сомневайтесь, вы получите качественный посадочный материал.
Тамара 5 years ago
Я приобретаю саженцы у Марины около 5 лет. Посадочный материал очень качественный, всегда соответствует заявленному сорту. Приятно удивляют подарки к заказу. Цены доступные, даже на некоторые саженцы ниже, чем у других. После знакомства с Мариной на цветочных выставках ничего не покупаю - только у неё. Благодаря Марине узнала о новых сортах красивенных цветов, украсивших мой сад. Спасибо тебе огромное! Желаю процветания, вдохновения и крепкого здоровья!
Алла 5 years ago
Большое спасибо!Сначала сомневалась ,но почитав отзывы сомнения развеялись.Заказывала хосты и ирисы,очень довольна.спасибо за подарок к заказу. Буду покупать еще!
Vika_kras@mail.ru 5 years ago
Замовлення у Марини робила вперше. Сказати, що я задоволена буде дуже скромно. Рослини дорослі, з гарною кореневою,не малесенькі поділки. Кожну рослину загорнули в пакет з грунтом, підписали. Марина навіть привезла у зручне для мене місце у Києві. Практично всі лілійники були з квітами, аби побачити їх. На сьогодні декілька з них продовжують квітувати, бо було шкода зрізати квітконоси. Найбільшим здивуванням було запитання, що я хочу отримати в подарунок. Скажу відверто, подарунок міг би скласти окреме замовлення. Дуже дякую за приємні моменти, які Ви даруєте людям!
Оксана 5 years ago
Спасибо! Благодаря Вашим цветам, Мариночка, преобразила свой цветник. Ирисы и лилейники даже первосходят по красоте фотки на сайте. Цветы покупаю с 2012 и очень-очень довольна. И обязательно буду покупать еще!
Татьяна Николаевна 5 years ago
Нещодавно отримала рослинки зі свого першого замовлення та вже встигла замовити ще! Все у чудовому стані, рослинки здорові та міцні - любо глянути! На додачу до замовлення, а замовляла в основному лілейники та хости, отримала приємний бонус - кілька ірисів :)
Рекомендую!
Ольга 5 years ago
Залиште свій відгук
Якщо у Вас виникли питання - телефонуйте:

050-387-85-83
096-380-90-53


Ми знаходимось на 21 км від м.Славутич.
Маєте питання?
Якщо у Вас виникли питання або побажання - ми з задоволенням відповімо Вам.
E-mail
Ім`я
Коментар
Click to order
Total: 
Ваше Ім`я
Ваш Email
Ваш телефон